Om Vatten:

Om vatten

De flesta av oss dricker för lite vatten!

För att bibehålla koncentrationsförmågan och prestera maximalt under arbetsdagen behöver dina anställda dricka ca: 8-10 glas vatten per dag. 

Med en Vattenmaskin från oss kan ditt företag till en billig kostnad erbjuda era kunder och medarbetare dricka kolsyrat, och garanterat kallt vatten på kontoret varje dag.                                                                                              

Vi erbjuder nu er ett helhetskoncept där fullservice, kolsyra samt snabb leverans och installation ingår. 

För en mycket låg månadskostnad har du tillgång till din vattenautomat inklusive fullservice, kolsyra samt leverans och installation. 

Priset per dag är att jämföra med att köpa 1,5 liter kolsyrat vatten i butik. 

Det bästa är att du får en obegränsad mängd förstklassigt vatten. 

 

Vet du att 2/3 av din kropp består av vatten? Förlorar din kropp 2 % vatten (ca 1 liter) så minskar din prestationsförmåga med cirka 25 %. 

Vatten är viktigt, inte bara på jobbet. Idag så dricker vi absolut för lite vätska, något som påverkar vår prestationsförmåga, ork och koncentration och med en vattenmaskin i din närhet med kallt och friskt vatten (kolsyrat och naturellt vatten) på din arbetsplats så blir dina anställdas arbetsdag bättre och produktiviteten bättre. Du förlorar 2,5 liter vatten/dag utan att tänka på det genom hudens avdunstning, andning, svettning och genom att vistas i våra moderna torra arbetslokaler. Är det då en varm sommardag eller att du tränar så blir förlusten ännu störr

Många gånger när du känner dig sugen på något eller känner dig trött, så är det stor risk att kroppen signalerar vätskebrist. Då hjälper det inte att du dricker kaffe och tar en bulle - kroppen ger signaler ganska snart igen att något är fel.

Tips till alla!

  • Ha en kanna vatten vid din arbetsplats.
  • Drick innan du känner dig törstig, så slipper du kanske misstaget att stoppa i dig en massa socker och fett.
  • Lyssna till kroppen så kommer du snart att dricka den mängd vatten som just du behöver.
  • Drick inte sent på kvällen - det ger ingen bra nattro.